688.609 PRODUKTOV - 74.030 KÓD VÝROBKU: - 63.673 EAN




SWISS MILITARY HANOWA & ROAMER OF SWITZERLAND



Švajčiarska klasika by ILG (International Luxury Group)

2.december 2017

logo

 
Ak túžite po vysokej kvalite hodiniek, "Swiss Made" hodinky sú riešenie. Švajšiarske hodinky sú známe drahým luxusom,najkvalitnejšou remeselnou prácou a pôsobivými strojčekmi. Vedeli ste, že  "Swiss made" značky hodiniek ponúkajú vysokú hodnotu a vysokú kvalitu?
Pozrite si našu novú dodávku hodiniek SWISS MILITARY HANOWA & ROAMER OF SWITZERLAND : najkvalitnejšie hodinky za dostupné ceny!

 

Orologi SWISS MILITARY HANOWA

SWISS MILITARY HANOVA

SWISS MILITARY HANOWA je značka, kde švajčiarska mechanika a remeselné spracovanie historickej značky HANOWA spĺňa štýl vďaka oficiálnej licencii od Swiss Confederaion. K dispozícii je v 50 krajinách sveta, SWISS MILITARY HANOWA je celosvetovo známa aj vďaka nezabudnuteľnému sloganu: "VŽDY NA CIEĽ".
Šroubovacia korunka,
vodotesné do 100 M, vysokokvalitná 316L nerezová oceľ - púzdra a remienky, luminescentné ručičky a indexy, všetko toto sú štandardné vlastnosti hodiniek SWISS MILITARY HANOWA, nehovoriac o vysokej kvalite švajčiarskych strojčekov popredných výrobcov. A na všetkých modeloch s automatickým náťahom je na zadnej strane púzdra zafírové sklíčko, aby bolo vidieť srdce hodiniek - strojček!

POZRITE SI NAJLEPŠIE CENY MODELOV NA SKLADE!
VYBERTE SI Z NAJNOVŠEJ KOLEKCIE  HODINIEK SWISS MILITARY HANOWA!
 
 

Orologi ROAMER

ROAMER OF SWITZERLAND

Roamer hodinky vlastným menom: ROAMER OF SWITZERLAND hrdo nosia na ciferníku označenie "Swiss Made". Široká škála modelov, rôzne tvary a štýly a bezkonkurenčná kontrola kvality pred opustením fabriky: každý jednotlivý kus hodiniek prechádza ručnou kontrolou kvality švajčiarskym špecialistom, ktorý kontroluje každý malý detail hodiniek Roamer. Roamer hodinky sú spoľahlivým a moderným doplnkom, ktorý uspokojí každého zákazníka požadujúceho švajčiarsku kvalitu. 


POZRITE SI SKLADOVÉ MODELY ROAMER OF SWITZERLAND: ZĽAVA AŽ  70% Z MOC
OBJAVTE NOVÚ KOLEKCIU:
SO ZĽAVOU AŽ 60%
 
wwt footer