753.611 PRODUKTOV - 75.103 KÓD VÝROBKU: - 65.864 EAN




TIMBERLAND, GANT, KENZO, POLICE: NOVÝ TOVAR!




Objavte módne značky od International Luxury Group!


7. Dicember 2017
WWT HEADER
 

Timberland watches

TIMBERLAND hodinky:
Bestseller Jeseň/Zima 2017-18!


Objavte najnovšie modely najpredávanejších hodiniek značky Timberland a ich nezameniteľný štýl a farby: všetky klasické béžovo-hnedé, šedé a čierne odtiene, ale aj klasický "Orange Timberland". Téma prírody je zdôraznená drevitou textúrou prvkov, kožou a textilom, textúrovaným motívom amerického duba a logom, ktorý sme všetci poznali od 80. rokov.
Puzdra z hliníka alebo nehrdzavejúcej ocele, odolná PVD čierna povrchová úprava alebo leštené modely, japonský quartz strojček a funkcie určené pre každý model: podsvietenie, časovač, stopky, alarm, dátum a deň. Objavte ich všetky, pripravené na doručenie do 24h!
Na našom veľkoobchodnom portáli s hodinkami nájdete viac ako 100 modelov hodiniek Timberland.


GANT orologi

GANT: športová elegancia

Gant - výrobca odevov a doplnkov vrátane hodiniek sa objavil v Spojených štátoch v roku 1949. História spoločnosti začala s výrobou pánskych košiel a jeho zakladateľom bol Bernard Gantmacher, Žid, ktorý emigroval do Spojených štátov z Ruskej ríše 1914. V emigrácii Gantmakher zmenil svoje priezvisko na Gant, ktorý neskôr dal meno tejto značke.

Po veľkom úspechu v roku 1967 rodina Gant predala svoje podnikanie a značka zmenila vlastníctvo niekoľkokrát od konca 70. rokov do roku 2006, kedy značka pristála v rukách švédskej skupiny, ktorá ho stále vlastní. Licenciu na hodinky získala International Luxury Group alebo jednoducho ILG.
Objavte naše ponuky a aktuálnu kolekciu!


Aktuálne modely: -72.00%
Nová kolekcia: -62.00%
KENZO WATCHES
KENZO: štýlová ikona od Japonska po Paríž
Hodinky KENZO, ktoré sa predávajú na našej webovej stránke, pochádzajú z dielne KENZO - jedného z najsledovanejších dizajnérov na svete.    Tento výber unisex hodiniek KENZO prináša módny štýl do vašich obchodných výkladov.
Pozrite si všetky najnovšie modely so zľavou, akú ste ešte nemali!
KENZO HODINKY: VŠETKY  MODELY AŽ -72% ZĽAVA

Orologi e Gioielli police

Police: hodinky & šperky pre každého!


Odvážny a provokatívny dizajn, POLICE hodinky ponúkajú vzrušujúcu alternatívu módy, každé s vlastnou osobnosťou a šarmom, predstavujú výhľad na život, ktorý sa odvažuje odlišovať.
Kolekcia POLICE je rozšírená o kolekciu šperkov, ktorá kombinuje najnovšie trendy vo svete alternatívnych šperkov: koža sa stretáva s oceľou pre mladú, praktickú a pohodlnú zbierku modelov.

Je u nás veľa noviniek z POLICE šperkov, čakajú na vás nové modely, a to ako v sekcii nová kolekcia, tak na sklade.

 

OBJAVTE VIAC AKO 100 MODELOV A 500 KUSOV  POLICE HODINIEK SO ZĽAVOU DO 70%!
POZRITE SI NOVÝ TOVAR KOLEKCIE ŠPERKOV  POLICE: VŠETKY SO ZĽAVOU AŽ DO 70%!

footer wwt