688.667 PRODUKTOV - 74.062 KÓD VÝROBKU: - 63.712 EAN




FRENCH CONNECTION, TED BAKER A KENNETH COLE HODINKY




Dva nové britské bestsellery a americký evergreen: pozrite si nový tovar!
 
10. Máj 2018
WWT HEADER
 

 FRENCH CONNECTION watches

FRENCH CONNECTION UK



Napriek ich menu FRENCH CONNECTION, táto značka je úplne anglická, narodila sa a vyrastala v Londýne; FRENCH CONNECTION boli založené v roku 1972 a získali oporu na trhu s odevmi s dôrazom na vytvorenie dobre navrhnutých a zároveň cenovo dostupných modelov. Táto značka, tiež známa ako FCUK (French Connection UK), ukázala svoje silné stránky najmä v oblasti vývoja a inovácie.

Rovnako ako mnohé ďalšie módne značky, dohody o jeho výrobe pod licenciou boli vykonané v priebehu rokov, čo viedlo k úspešnému výsledku značky vo svete módnych doplnkov: parfumy, slnečné okuliare a taktiež hodinky, elegantné a jedinečné.

Hodinky French Connection boli vyrobené na základe licencie spoločnosti ILG (International Luxury Group) a obsahujú obrovské množstvo rôznych farieb zdobených polodrahokamom, kovovými alebo Swarovski kryštálmi. Modely pre mužov sú klasickejšie, so širšími náramkami z kovu alebo kože. Modely pre ženy sú zdokonalené, so žiarivým a elegantným povrchom.


TED BAKER watches

TED BAKER London

Hodinky Ted Baker majú svoje korene v módnom obchode pre mužov, ktorý sa otvoril v roku 1988 v Glasgowe. V súčasnosti má Ted Baker približne 2 000 obchodov vo viac ako 30 krajinách a ponúka oblečenie, tašky, topánky, doplnky a hodinky pre mužov a ženy.
Hodinky Ted Baker vyrábané na základe licencie ILG (International Luxury Group) sú známe pre jasné farby a živé výtlačky, harmonicky zmiešané s ich klasickým a elegantným štýlom. Zvláštny dôraz sa kladie na detaily, čo má za následok aristokratický nádych luxusu a špeciálnej anglickej chuti. Tieto nenápadné, ale dôležité detaily prichádzajúce s dizajnom produktov spoločnosti Ted Baker umožňujú značke rozlíšiť sa od konkurencie. Ted Baker dokonca získal cenu "No Ordinary Brand" v nominácii "Najobdivovanejšia značka na britských ostrovoch".



TED BAKER LONDON: -65% PRE VAŠE LETNÉ PREDAJE

KENNETH COLE watches
KENNETH COLE
New York
 

Do kolekcie značky Kenneth Cole patria ako elegantné, tak trendové modely.
Dizajnéri tejto značky dávajú prednosť jednoduchým a rafinovaným tvarom pre vyjadrenie podstaty moderných amerických miest. V nových modeloch sa všetky atribúty luxusu aktívne používajú: kamienky a ryté vzory na číselníku, ktoré dodávajú vzhľad luxusu a rafinovanosti pre tieto hodinky. Remienky sú vyrobené z pravej kože, nehrdzavejúcej ocele alebo vysoko kvalitného silikónu.
Kenneth Cole vyrába mechanické a quartzové hodinky s japonskými strojčekmi. Niektoré elektronické modely majú ovládanie dotykom a dokonca môžete nájsť aj vyhľadávané inteligentné hodinky.
Pozrite sa na náš veľkoobchodný portál na predaj hodiniek a šperkov a zistite zbrusu nový výber modelov Kenneth Cole so zaujímavými zľavami.




KENNETH COLE NEW YORK: HODINKY -65%  SMART HODINKY -70%


footer wwt