756.482 PRODUKTOV - 75.160 KÓD VÝROBKU: - 65.937 EAN




???? DAISY DIXON, POLICE, TED BAKER A TIMBERLAND



Pozrite si nový tovar pred Vianocami.
24. November 2018

testata b2bsk.sk

POLICE watches

POLICE


Police je veľmi úspešná talianska značka životného štýlu: od okuliarov až po parfumériu, od koženej bižutérie až po hodinky, Police je jedným z najreprezentatívnejších predstaviteľov európskeho módneho priemyslu.


Police hodinky hovoria o svojich majiteľoch, ktorí oceňujú funkčnosť, pohodlie a spoľahlivosť.
S veľkou rozmanitosťou neobvyklých a neočakávaných tvarov ich puzdier a ich farieb a materiálov, z ktorých sú hodinky vyrobené, sa Police hodinky ponúkajú v širokej škále modelov a štýlov, ktoré dokazujú skvelé publikum.

DAISY DIXON watches

DAISY DIXON
LONDON

 

Značka Daisy Dixon dýcha módne: inšpirovaná životom, láskou, skúsenosťami a dobou, kolekcia hodiniek značky Daisy Dixon zaobchádza s módou ako životným štýlom - a krásny štýl a sofistikovaný dizajn tohto mimoriadneho výberu hodiniek pre ženy má hodinky pre každú príležitosť. Z luxusných kožených remienkov v rade krásnych farieb až po bohaté ružové zlaté náramky kolekcie Daisy Dixon z b2bsk.sk má dokonalý mix ženskosti a žiarivých farieb. Dokončite svoj výzor výhľadom na perfektné módne hodinky od Daisy Dixon.
TIMBERLAND watches
TIMBERLAND
 

 


Hodinky Timberland sa vyznačujú trvácnosťou materiálov, z ktorých sú vyrobené, a moderným, módnym dizajnom. Väčšina modelov hodiniek Timberland pre mužov a ženy je určená pre aktívnych ľudí, ktorí milujú cestovanie, dobrodružstvo a šport. V závislosti od modelu je na každom hodinkovom ciferníku Timberland niekoľko ďalších funkcií: chronograf, kalendár, kompas, ukazovateľ dátumu, alarm, druhá časová zóna. Všetky hodinky Timberland sú vybavené "strojčekom vyrobeným v Japonsku", zatiaľ čo všetky puzdrá sú vyrobené z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele.
Prinášame veľký výber hodiniek Timberland, väčšina z nich je v zľave od 70% do 75% z MOC: príďte a prezrite si ich všetky!

TED BAKER watches

TED BAKER
LONDON


Ted Baker náramkové hodinky sú známe svojim klasickým a elegantným štýlom. Zvláštny dôraz sa kladie na detaily, ktoré vytvárajú aristokratické luxusné noty a špeciálny anglický vkus. Ako britská značka získala Ted Baker "No Ordinary Brand" v kategórii "Najobvyklejšia značka na britských ostrovoch".
Hodinky Ted Baker sú k dispozícii na b2bsk.sk v mnohých štýloch a farbách, to všetko so zľavou 70% z MOC!


footer_news_b2bsk.sk_2015