736.424 PRODUKTOV - 74.811 KÓD VÝROBKU: - 66.004 EAN




POSLEDNÉ BESTSELLERY SWATCH + WATCHMAKER MILANO + FOSSSIL HODINKY



???? Zľavy až do 75%! Februárové ponuky! ????
15. Február 2019

testata b2bsk.sk

 
NOVÝ FEBRUÁROVÝ TOVAR


Po oneskorení a aj kvôli začiatku elektronickej fakturácie sme v tomto mesiaci začali dostávať prvý nový tovar do roku 2019: začneme so skladom hodiniek Swatch: vždy aktuálne a veľmi nedávne modely ponúkané so 60% zľavou: od modelu Limbo Dance, ktorá s jasne žltou farbou osvetlí vaše vitríny, inovatívny systém 51, automatické hodinky zložené z najmenších komponentov na svete, len 51 kusov, ktoré dávajú život systému Schwiiz.



Hodinárske skvosty Milano, módne, klasické a vkusné, obsahujú tkaniny na mieru a nadčasovú chuť, rovnako ako kolekcia Bellagio, navrhnutá inšpiráciou z potápačských hodiniek zo 70. rokov, ale novo interpretovaná s modernými materiálmi. Je to vintage model, ale technicky vynikajúci: má 40 mm priemer, minerálne sklo s antireflexnou vrstvou, korunku s dvojitým tesnením, ciferník a svetelné ručičky, aby to bolo dobre vidieť počas dňa, so slnkom a v noci pod hviezdami.


Fossil tiež prináša množstvo noviniek, nové zľavy až 65% ... vrátane mnohých modelov, ktoré sú stále aktuálne, ako napríklad najpredávanejšie FOSSIL Q, hodinky americkej skupiny SMARTWATCH.


 
SWATCH watches
Pozrite si ponuku!

red arrow

OROLOGI GANT
 
WATCHMAKER MILANO
ozajstné Milánske kúsky, prezrite si ich!

red arrow

OROLOGI watchmaker
 
FOSSIL hodinky
Bestsellery za cenu ... presvedčte sa sami!

red arrow

OROLOGI FOSSIL
footer_news_b2bsk.sk_2015