688.667 PRODUKTOV - 74.062 KÓD VÝROBKU: - 63.712 EAN




CERRUTI 1881 A TIMBERLAND HODINKY: PÁNSKE BESTSELLERY



Mužská elegancia VS. extrémny športový štýl!
 
10. apríl 2018
Logo wwt
 

CERRUTI 1881 watches

CERRUTI 1881 hodinky
stelesnenie kvality, štýlu a remesla
Cerruti, z Biellu do Paríža, jeho štýl a úspech sa stali kultovými. Tento parížsky dom založený talianskym štylizátorom a módnym výrobcom Nino Cerrutim si v priebehu rokov vybudoval celkom pôsobivú reputáciu, vďaka ktorej získal srdcia mnohých, ktorí si cenili svoj štýl, od Paríža po Hollywood.

V súčasnosti módny dom Cerruti vyrába nové kolekcie odevov a doplnkov, medzi ktorými sú kolekcie šperkov a hodiniek, ktoré vyrába ILG pod licenciou Cerruti 1881. Tieto vysoko kvalitné pánske hodinky sú koncipované tak, aby rešpektovali myšlienku cenovo dostupného luxusu: máme pre Vás nový výber tejto vyhľadávanej značky! Naša ponuka sa zameriava na nové modely, ako je "Pragelato", očarujúce športovo-elegantné hodinky s dvojtónovou lunetou spojenou šiestimi skrutkami, alebo kolekciu "Odissea" - inšpirovanú morským svetom a skutočnú ikonu odrážajúcu štýl Cerruti. Tieto hodinky vás dovedú na palubu luxusných plachetníc: ako symbol elegancie a mužnosti.
Sledujte široký výber hodiniek Cerruti 1881 na b2bsk.sk - celosvetovom trhu veľkoobchodov s hodinkami.

 
 


TIMBERLAND watches

TIMBERLAND
športové a mohutné hodinky



Timberland, americká ikona, sa od 80. rokov 20. storočia prevalila európskym trhom a jej legendárne "žlté topánky" z Timberlandu sú súčasťou výstavy London Museum of Design!

Spoločnosť Timberland a spoločnosť ILG spoločne vyrábajú jedny z najsilnejších a najspoľahlivejších hodiniek na trhu: či už je vaším zákazníkom turista, plavec alebo táborník, hodinky Timberland určite splnia a dokonca prekročia všetky jeho očakávania. Robustné materiály a jedinečný dizajn, milujú ich nielen športoví fanúšikovia, ale všetci mladí zákazníci.

Máme viac ako 100 rôznych modelov okamžite k dispozícii a asi 2.000 kusov na sklade, vždy sa tak rýchlo vypredajú ... poponáhľajte sa!


  

footer wwt